Back Back Nieuws

Arjan van Dijk Groep start verkoop De vrienden van Amstel LIVE! 2011

29 januari 2010
De Arjan van Dijk Groep start vandaag met de verkoop van de hospitality arrangementen voor ‘De vrienden van Amstel LIVE!’ 2011. De verkoop van de arrangementen voor de concerten van 2010 is zeer succesvol verlopen. De Arjan van Dijk Groep wil dit jaar dan ook iedereen tijdig de gelegenheid bieden om kaarten te bemachtigen voor de hospitality arrangementen voor de concerten van 2011. De dertiende editie van ‘De vrienden van Amstel LIVE!’ vindt volgend jaar plaats op 26, 27, 28 en 29 januari in Ahoy Rotterdam.

 

‘De vrienden van Amstel LIVE!’ is een jaarlijks terugkerend evenement met de beste pop- en rockartiesten van Nederland. Gezien de line-ups van voorgaande jaren belooft het concert van 2011 ook weer een succes te worden. De Arjan van Dijk Groep verzorgt ook dit keer het decor, de catering in samenwerking met Ahoy Catering Services en de verkoop van de hospitality arrangementen.

 

Er zijn twee arrangementen te boeken; het ‘Grand Café’ en het ‘VIP Exclusief’ arrangement. Voor deze gasten zal wederom een heus Dorpsplein gecreëerd worden. Hier zijn een aantal bekende Nederlandse Amstel-cafe’s nagebouwd. Er heerst een sfeer van: vrienden onder elkaar, onderling plezier, gezelligheid en vooral ongecompliceerd genieten. Het eten is eerlijk en gewoon goed, de tapbiertjes zijn lekker koel en een DJ zorgt voor de juiste sfeer. Wie kiest voor het ‘VIP Exclusief’ arrangement heeft ook nog eens toegang tot het VIP Deck in de arena met de best mogelijke plaatsen en is te gast op de fantastische ‘after-party’ op het plein.

 

De beleving van de grootste kroeg van Nederland zal worden versterkt door de organisatie en inzet van de enthousiaste medewerkers van Ahoy Rotterdam en de Arjan van Dijk Groep.

 

Drie A-merken: Amstel, Ahoy en de Arjan van Dijk Groep hebben zich onder de regie van Tribe gecommitteerd aan een totaalbeleving van begin tot eind. Erg geschikt als personeelsfeest, een relatie-evenement of een avondje uit met vrienden onder elkaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!