Back Back Nieuws

Arjan van Dijk Groep sponsort Zunderts jubileum

08 juli 2009
De Promz850 vond op 3, 4 en 5 juli 2009 in Jaiselings Royal Palace in Wernhout plaats. De Arjan van Dijk Groep was één van de hoofdsponsors van dit spektakel. Het driedaagse evenement stond in het teken van het 850-jarig bestaan van Gemeente Zundert. Jaiselings Royal Palace, één van de Arjan van Dijk Groep locaties, bleek zeer geschikt voor dit publieksevenement wat in totaal door 3.000 gasten bezocht is.

Stichting 850 jaar Zundert organiseerde drie onvergetelijke afsluitingsconcerten met ruim 200 vrijwilligers uit de vijf omliggende kerkdorpen (Zundert, Rijsbergen, Achtmaal, Wernhout en Klein Zundert). Alle inwoners uit deze vijf kerkdorpen werden voor dit publieksevenement uitgenodigd, wat in het teken stond van het thema: ‘Zundert verbonden in verleden, heden en toekomst'.

De concerten vonden plaats op het Theaterplein, het hart van de indrukwekkende locatie Jaiselings Royal Palace. Speciaal voor dit spektakel werd het Theaterplein uitgebouwd met een grote tribune en een speciaal VIP-gedeelte op de ballustrade. Het meubilair en aankleding gaven het VIP-gedeelte een hippe en stijlvolle sfeer.

Fotobijschrift: Theaterplein in Jaiselings Royal Palace

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!