Aristo meeting center breidt gemoderniseerd concept uitAristo meeting center breidt gemoderniseerd concept uit
Back Back Locaties

Aristo meeting center breidt gemoderniseerd concept uit

10 september 2021

Begin deze maand heeft Aristo meeting center in Utrecht Lunetten haar deuren weer geopend na een grootschalige verbouwing van 3 maanden. Aristo meeting center, in 1983 opgericht door de heer Frank der Kinderen, is met 4 locaties in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten al ruim 38 jaar actief op het gebied van meetings, trainingen, congressen en events binnen de business-to-businessmarkt. Voor het familiebedrijf zijn persoonlijke aandacht, hoogstaande dienstverlening en duurzaamheid de voornaamste pijlers van de organisatie. Nu ook de vestiging in Utrecht Lunetten is vernieuwd, voldoet Aristo aan de meest moderne eisen van de vergader- en trainingsmarkt anno 2021.

Naast een frisse en ruimtelijke uitstraling heeft Aristo Utrecht Lunetten nieuwe technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers sneller en efficiënter kunnen vergaderen en trainen. Zo heeft de locatie de modernste hybride faciliteiten in haar meeting rooms. Iedereen in de hybride meeting kan elkaar goed zien - online en fysiek - en tegelijkertijd de aantekeningen én de presentatie op het bord volgen.

Break-out zones

Ook is er gedacht aan het prikkelen van de creatieve geest. De nieuwe brainstorming area is daar de aangewezen plek voor. Tekenen, schrijven of visualiseren, het is allemaal mogelijk. Ook beschikt Aristo Lunetten over open break-out zones. Break-out zones brengen afwisseling in plenaire lessen en zetten deelnemers actief aan het werk. Bijvoorbeeld door de deelnemers in groepjes te laten brainstormen over een onderwerp, ze in expertgroepjes de theorie te laten bestuderen of omdat de trainer de deelnemers keuzeopdrachten wil laten maken. De deelnemers blijven zo niet alleen actief betrokken, maar er is ook beter onderling contact. Voor gasten die hun gedachten even willen verzetten en behoefte hebben aan ontspanning en beweging, is er een speciale Work & Play-ruimte ingericht.

Een prikkelende plek

René Steenbakkers, managing director van Aristo: 'Met deze modernisering van het concept kan Aristo nog beter inspelen op de behoeften van haar klanten en willen wij een nieuwe groep aanspreken die op zoek is naar een inspirerende plek om te vergaderen, trainen, brainstormen of scrummen. Niet alleen een prikkelende plek om samen te komen, maar ook nog eens perfect bereikbaar met een eigen parkeerplaats en de ligging direct naast het NS-station Utrecht Lunetten. En uiteraard kun je er ook nog heel vertrouwd terecht voor het houden van een training, congres of seminar. Met 42 zalen, een eigen (open) keuken, alle technische voorzieningen en een flinke dosis persoonlijke aandacht is Aristo Utrecht Lunetten een aantrekkelijk meeting center voor leren, werken, creëren, ontmoeten, lachen en samen eten en drinken.'

Tot slot heeft duurzaamheid een grote rol gespeeld bij de verbouwing. Zo is er bewust omgegaan met het recyclen van materialen, zijn er nieuwe herbruikbare flip-overs geïntroduceerd en zijn er meer afvalscheidingspunten geplaatst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!