Back Back Nieuws

Aristo Accommodaties gaat samenwerken met Aventiq

06 februari 2015
Aristo Accommodaties en eventcommunicatiebureau Aventiq bundelen hun krachten. Met deze samenwerking haalt Aristo kennis, expertise én techniek in huis om bijeenkomsten ook inhoudelijk te kunnen ondersteunen. Hiermee geeft Aristo invulling aan haar ondernemingsambitie om een persoonlijke partner voor haar klanten te zijn en speelt zij in op de veranderende marktvraag naar locaties die prikkelen, innovatief zijn en maatwerk leveren.

Inhoud
In Aventiq heeft Aristo een professionele businesspartner gevonden. Een partner die weet welke ambiance, zaalopstelling, presentatie of interactieve tool nodig is om het doel van de bijeenkomst te bereiken. ‘Als partner in werken, leren en ontmoeten denken wij continu na over hoe wij onze klanten optimaal kunnen faciliteren. Door de samenwerking met Aventiq kunnen we nu naast de logistieke organisatie van meetings ook inhoudelijk iets toevoegen. Een mooie aanvulling op de services die we al bieden,’ zegt Helga Schoots, Sales & Marketing manager van Aristo Accommodaties.

Logische stap
Ook Fleur Paijens, Sales & Marketing manager van Aventiq ziet het partnership met Aristo als een logische stap. ‘Bij een vergaderketen met 31 jaar ervaring is de logistieke organisatie van meetings in kannen en kruiken. Voor ons is het prettig samenwerken met zo’n specialist. Terwijl Aristo de organisatie op zich neemt, focussen wij ons volledig op de uitstraling van de bijeenkomst. Verrassend welke resultaten je bereikt met de juiste boodschap, de mooiste presentatieschermen, het beste geluid en de meest unieke zaalopstellingen.’

Foto: Heuvelzaal van Aristo Eindhoven 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!