Back Back Nieuws

Aquanura als betoverende afsluiting Winter Efteling event

25 september 2012
Vanaf 8 november is de Efteling met duizenden twinkelende lichtjes, sneeuw, kampvuren en het nieuwe sprookje ‘De nieuwe Kleren van de Keizer’ omgetoverd tot Winter Efteling. Het biedt een prachtig decor voor winterevents als kersdiners, eindejaarsbijeenkomsten, nieuwjaarsborrels en winterarrangementen vanaf 20 personen. Aquanura, de grootste watershow van Europa, kan ingezet worden voor een betoverende afsluiting in het donker. De show is voor bedrijven exclusief in te zetten en door de ligging naast het Efteling Theater te combineren met een evenement of congres in het theater.

Sprookjesboom de Musical
In de wintermaanden speelt in het Efteling Theater ‘Sprookjesboom de Musical,
een gi-ga-gantisch avontuur’. Bedrijven kunnen een gedeelte van de voorstelling of een gehele voorstelling exclusief inzetten voor hun gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een Sinterklaasfeest voor relaties of personeel met partners en kinderen. Daarnaast zijn er speciale musicalarrangementen vanaf 20 personen. De musical gaat op 30 september in première.

Het gehele park inzetten tijdens Winter Efteling
In november, februari en maart zijn er dagen gereserveerd speciaal voor extra grote gezelschappen tot 16.000 personen, waarbij het gehele attractiepark in het teken staat van één bedrijf. Dit kan zowel overdag als ’s avonds.

Ontdek met dit filmpje het Efteling effect.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!