Apple Vision Pro gamechanger eventswereldApple Vision Pro gamechanger eventswereld
Back Back Nieuws

Apple Vision Pro gamechanger eventswereld

21 februari 2024

Het valt niet te ontkennen: 2024 is nu al het jaar dat de geschiedenis ingaat als het jaar van de Apple Vision Pro. Met de lancering van de Apple Vision Pro is er een ware revolutie op gang gekomen waar de media maar niet over uitgepraat raken. Virtual en Augmented reality is nu écht overal te ervaren, zowel binnen als buiten. Samen of alleen en realistischer dan ooit.

Virtual Monkey, het toonaangevende Nederlandse bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve concepten, kondigt vol trots aan dat zij het allereerste bedrijf is dat zich volledig richt op de Vision Pro. Na jarenlang onder de vlag van CityScape Media B.V. te hebben gewerkt aan talloze nationale en internationale projecten voor topmerken zoals Nike Europe, Tommy Hilfiger, Adidas France, Rituals, Samsung, Rabobank, en vele anderen, heeft Virtual Monkey besloten om zich volledig te concentreren op de grenzeloze mogelijkheden van de Vision Pro.

Grenzeloze techniek

Maar wat maakt de Apple Vision Pro zo buitengewoon? Het is mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met dit technische wonder. De ervaring is simpelweg niet te beschrijven zodra men de Vision Pro heeft opgezet. Er is geen extra randapparatuur meer nodig, er zijn geen fysieke grenzen meer en gebruikers kunnen zelfs in de buitenlucht genieten van meeslepende en zeer impactvolle ervaringen. Alleen of gezamenlijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos – van bedrijfspresentatie tot productintroductie en van demonstraties tot in een compleet virtuele wereld stappen. Je staat ineens op het strand, hangt aan een parachute of staat op de bühne naast een artiest. Alles is mogelijk en zeer realistisch.

Full-service oplossing

Virtual Monkey biedt een full-service oplossing, waaronder; conceptontwikkeling, hoogwaardig 3D-ontwerp, spatial video-opnames en spatial sound, 180 en 360 graden video's, interactieve mogelijkheden en ondersteuning tijdens het event.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!