Back Back Nieuws

Apollo Hotels en MeetingReview versterken samenwerking

24 februari 2016
Vanaf deze maand intensiveren Apollo Hotels & Resorts en MeetingReview hun samenwerking. Apollo Hotels & Resorts maakt al langer gebruik van het online platform om de hotels als meetinglocaties te presenteren, maar gaat MeetingReview nu ook actief inzetten voor het werven van zakelijke reviews.

Voor het genereren van reviews over het hotelverblijf en restaurants bestaan al jarenlang goede platforms. Voor zakelijke reviews over meeting- en eventlocaties miste een geschikt platform, tot de komst van MeetingReview. 'Advertenties en hotelsterren zijn tegenwoordig simpelweg niet meer genoeg, meningen van anderen zijn ontzettend belangrijk bij de keuze voor een locatie. Maar ook voor onszelf zijn goede en eerlijke reviews van grote waarde. We komen hierdoor meer te weten over onze gasten, kunnen onze diensten personaliseren en de kwaliteit verbeteren', licht Paul Keuls, medeverantwoordelijk voor het MICE segment bij Apollo Hotels & Resorts toe.

Gebruiksvriendelijk
Het grootste voordeel van MeetingReview is de gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers van de website kunnen locaties eenvoudig vergelijken, beoordelen en direct online beschikbaarheid of extra informatie opvragen. Na de geboekte bijeenkomst ontvangt men automatisch een e-mail om een review achter te laten over het boekingsproces, de locatie, de faciliteiten en de catering. Dit kan op elk gewenst tijdstip via tablet, computer of mobiel. 'Iedere mening telt en MeetingReview beschikt over de juiste kennis en techniek om recensies te werven en er een goede wegingsfactor aan te hangen. Zo kunnen wij als hotelketen meebewegen met de moderne boeker en onze locaties op een goede manier online presenteren. We zijn verheugd over deze samenwerking', aldus Paul. 

Op de foto: v.l.n.r. Paul Keuls (Apollo Hotels & Restorts) en Robert Spakman (MeetingReview)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!