Back Back Nieuws

Apollo Hotel Groningen organiseert pre opening event

23 mei 2015
Met nog 5 weken te gaan tot het moment dat de deuren zich zullen openen, organiseerde het team van het nieuwe Apollo Hotel Groningen donderdag 21 mei een besloten pre opening event. Vlak na afgelopen zomer werden de werkzaamheden tot (af-) bouw gestart en inmiddels is de eindsprint begonnen. Hoewel er nog veel moet gebeuren, was het markante complex ‘La Liberté’ gisteren al de locatie voor regionale relaties, pers, betrokken aannemers en leveranciers.

Nooit meer hetzelfde
Herman van der Poel, directeur van het nieuw te openen hotel, sprak de aanwezigen toe met een toast op de onthulling van de campagne ‘Groningen zal nooit meer hetzelfde zijn’. Via abri’s, billboards en online kanalen wordt men uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe hotel. ‘De komst van Apollo Hotel Groningen vol lef en energie zal de stad flink opschudden. De eigenzinnige website is live en de gloednieuwe kamers kunnen geboekt worden. Het team staat vol passie en energie te popelen om de gasten werkelijk te verwennen’, aldus Herman van der Poel.

TT Assen
Het hotel verwelkomt op 25 juni haar eerste bezoekers en gaat dat weekend meteen ‘vol aan de bak’. De jaarlijkse motorrace TT Assen strijkt dan neer op het circuit van de naastgelegen provincie Drenthe. Vanaf juli is Apollo Hotel Groningen volledig operationeel en beschikt dan over 105 moderne kamers, een restaurant op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en privé parkeerplaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!