Back Back Nieuws

Apollo Hotel Groningen opent haar deuren

29 juni 2015
Met een brede glimlach en een grote bos bloemen stond Herman van der Poel, trotse manager van Apollo Hotel Groningen, bij de entree van het gloednieuwe hotel op de eerste gast te wachten op 25 juni. Na een flinke transformatie is het hotel, gevestigd in het markante complex La Liberté eindelijk geopend. De laatste spreekwoordelijke punten zijn deze week op de i gezet. Het hotel is nu volledig operationeel met 105 moderne kamers, twee meetingrooms, een bar met restaurant, een fitnessruimte en privé parkeerplaatsen. 

TT Assen 
Afgelopen weekend streek de jaarlijkse motorrace TT Assen neer op het circuit in Drenthe. Vanwege de TT zat het hotel bijna vol en kon het team meteen vol aan de bak. 'We moesten en zouden opengaan met de TT, een ambitieuze deadline maar zo is ons team. De laatste dagen voor de opening is er nog keihard gewerkt om alles gereed te maken. Vorige week liepen we nog met grote dozen en meubilair te sjouwen en nu ontvangen we onze eerste gasten', aldus Herman.

Over Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen is alles wat niet verwacht wordt van Apollo Hotels & Resorts. Het is een hotel met een Groningse twist, waar iedereen verwelkomd wordt in het Grunnings. Gevestigd in La Liberté, ontworpen door de Franse en eigenzinnige toparchitect Dominique Parrault, is het hotel onmiskenbaar vanaf de snelweg. De eigenzinnigheid van de architect is teruggebracht in het hele hotel en op de eigen website. Apollo Hotel Groningen beschikt over 105 moderne kamers, een restaurant op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en 70 privé parkeerplaatsen. Op 17 september vindt de officiële en besloten opening van het hotel plaats. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!