Back Back Nieuws

Anna Pruijn nieuwe GM Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam

07 januari 2016
Anna Pruijn is 4 januari gestart als nieuwe General Manager van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Zij volgt Gönül Uyanik op die een nieuwe uitdaging buiten de keten heeft gevonden. Anna Pruijn is verheugd: ‘Nu het fundament van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre stevig staat ga ik terug naar mijn roots’.

Anna Pruijn startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als Front Office Manager bij het Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Door haar enthousiasme en gastgerichtheid werd ze meteen aangemoedigd om mee te doen met de Apollo Masterclass om uiteindelijk door te groeien als General Manager. In 2012 hielp ze om tijdens en na de pre-opening van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre een sterk Front Office team op te zetten. De afgelopen twee jaar heeft ze actief een steentje bijgedragen aan de kwaliteit van het hotel in de functie Room Division Manager.

Nieuwe uitdaging
Haar nieuwe uitdaging brengt haar dus weer terug naar haar roots, Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. ‘Ik streef ernaar om samen met het team de kwaliteit en gastgerichtheid in het hotel naar een nog hoger niveau te tillen. Dat ik in de hoofdstad mijn passie voor gastvrijheid uit mag dragen zie ik als een enorme inspiratie en uitdaging voor het nieuwe jaar. Ik kan niet wachten om te starten’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!