Back Back Nieuws

AnimeCon ook de komende 3 jaar in World Forum

20 november 2015
Na 2 succesvolle jaren en een verwachte succesvolle editie in 2016 hebben World Forum en J-POP Foundation besloten om het contract van AnimeCon met 3 jaar te verlengen. In zowel 2017, 2018 en 2019 is World Forum het decor voor meer dan 10.000 gamers. AnimeCon is een jaarlijks 3-daagse, internationaal festival waarbij liefhebbers van moderne Japanse cultuur zoals games, animaties, film, strips, manga en cosplay samenkomen en verkleed gaan als hun favoriete stripfiguur/held. 

AnimeCon is een uitgelezen gelegenheid om de fanatieke gamers op hun best te zien. Het merendeel van de bezoekers verkleden zich en doen mee aan competities of workshops. 
De bezoekers zijn van alle leeftijden en komen vanuit verschillende landen naar World Forum om dit festival bij te wonen.

Internationale aandacht
'World Forum is erg enthousiast over de vernieuwde samenwerking met J-POP Foundation. Dit is niet alleen goed voor J-POP Foundation en World Forum maar ook voor de stad Den Haag. Er komen duizenden internationale bezoekers op dit festival af. Hiermee zet Den Haag zich wederom internationaal op de kaart,' aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager van World Forum.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op animecon.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!