Angstaanjagend het nieuwe jaar in bij CORPUSAngstaanjagend het nieuwe jaar in bij CORPUS
Back Back Nieuws

Angstaanjagend het nieuwe jaar in bij CORPUS

18 januari 2024

Bij CORPUS hoef je met de CORP(u)S Horror Journey niet te wachten tot oktober. Van 31 januari tot 4 februari maak je namelijk een bloedstollende ‘reis door de mens’. De CORP(u)S Horror Journey is voor de echte horrorfanaten die ook nog eens van gamen houden. Tijdens deze speciale week daagt CORPUS bezoekers uit om deze angstaanjagende reis met een spelelement tot een goed einde te brengen. Met de CORP(u)S Horror Journey wil CORPUS een nieuw publiek aanspreken.

Voor de echte horror- en spelliefhebbers is de CORP(u)S Horror Journey een echte aanrader. Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt de CORP(u)S Horror Journey als misdadig plan! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen je op en proberen ledematen van je te stelen. Het is aan jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan!

Over CORPUS

CORPUS wil haar bezoekers aanzetten tot beweging, motiveren om verantwoord te eten en inspireren om gezond te leven. We laten de particuliere en zakelijke bezoekers de wonderen van het menselijk lichaam ontdekken. Tegelijkertijd zorgt een bezoek aan CORPUS dat men zich bewust wordt van het feit dat iedereen in de basis hetzelfde – en toch heel uniek is. Dit doen wij door middel van de 55-minuten durende ‘reis door de mens’ waarin jong en oud kennis maakt met het menselijk lichaam. Naast de ‘reis door de mens’ beschikt CORPUS ook over het CORPUS Congress Centre: een veelzijdige locatie met verrassend veel mogelijkheden, geschikt voor ieder zakelijk evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!