Back Back Achter de schermen

Angelique Lombarts lector citymarketing & leisuremanagement

28 maart 2008


Angelique Lombarts lector citymarketing from henkjan on Vimeo.

Angelique Lombarts is vorige week donderdag als lector citymarketing & leisuremanagement geïnstalleerd aan de Hogeschool INHOLLAND in Diemen. Zij zal daarmee in de toekomst de opleiding voorzien van onderzoeksgegevens over de ontwikkeling en trends in citymarketing.

Naar de foto’s.

Lombarts sprak in de congreszaal van de hogeschool haar rede De Hunkerende Stad uit voor een publiek van naar schatting 150 personen, waaronder vrienden, familie, politieke figuren en vooral veel zakelijke relaties uit de MICE-wereld (Meeting, Incentives, Congres en Events). Daarin belichtte ze in een halfuur onder meer de status, de ontwikkeling, de toekomst, de organisatiestructuren en de financiering van citymarketing.

Aansluitend vond een levendige paneldiscussie plaats met oud-wethouder en -locoburgemeester van Amsterdam Geert Dales, nu voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool INHOLLAND, wethouder Carolien Gehrels (Kunst en Cultuur, Lokale Media, Sport en Recreatie, Bedrijven, Deelnemingen en Inkoop) van Amsterdam en algemeen directeur Jos Vranken van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen NBTC. Onder leiding van oud-wethouder van Amsterdam Frits Huffnagel, nu wethouder in Den Haag, waar hij net als in Amsterdam onder meer citymarketing op de kaart zet.


Frits Huffnagel over citymarketing from henkjan on Vimeo.

High Profile had tijdens de borrel een gesprek met de kersverse lector Angelique Lombarts en kreeg daarna ook een enthousiaste Frits Huffnagel voor de camera, die erg blij was met de aanstelilng van Angelique als lector citymarketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!