Back Back Nieuws

Angel Studio's sluit evenementenlocatie

12 februari 2008
Tot aan 1 juli deze zomer is de evenementenlocatie van Angel Studio's Amsterdam nog beschikbaar als bijzondere evenementenlocatie daarna sluiten de panden hun deuren en doet de sloophamer zijn werk. Hiermee stopt Angel Studio's Amsterdam met het verhuren van deze unieke evenementlocatie aan de Minervahaven in Amsterdam.

Barbara Pinxter van Angel Studio's: “Natuurlijk vinden wij het jammer dat de panden gesloopt worden. We zitten al dertig jaar hier aan de haven. Maar goed, we wisten het een al een tijdje. De panden hebben we verkocht aan een projectontwikkelaar en deze heeft hele andere plannen en de panden worden dan ook gesloopt.”

Tessa Fredriksz van Angel  Evenementen blijft naar eigen zeggen waarschijnlijk werken in de evenementenbranche. Angel Studio's Amsterdam gaat wel door met de studio’s die zij verhuren aan fotografen, reclamebureau’s en televisiemakers.

Pinxter: “We hebben misschien nog wat andere plannen maar dat is nog niets concreets. Tot de zomer kan iedereen nog bij ons terecht en is er niets te merken van de toekomstige sloopplannen en krijgen onze klanten de kwaliteit die ze van ons gewend zijn!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!