Back Back Nieuws

Andre Kuipers inspireert Ondernemers op het Ondernemers Event van de PCI Groep B.V.

06 juni 2013
Perfect Events heeft donderdag 16 mei jl. het Ondernemers Event voor de PCI groep georganiseerd. In de Space Expo in Noordwijk kwamen de top relaties van de PCI groep bijeen voor het jaarlijkse Ondernemers Event waar elk jaar een bijzonder spreker wordt uitgenodigd. 
Dit jaar kwam Andre Kuipers vertellen over zijn ervaringen in de ruimte en legde op een leuke manier een link met de branche. Afsluitend was er een aperitief met luxe hapjes en speelde er op de achtergrond een jazzband.

Mooie woorden
De opdrachtgever was erg tevreden en Perfect Events kreeg dan ook mooie woorden toegesproken van de klant: 'Wat een fantastisch evenement hadden we gisteren. Alles, maar dan ook alles, liep gesmeerd en ruim boven verwachting. André Kuipers is een top spreker, maar ook alles er voor en er na was fantastisch geregeld, van ontvangst tot en met muziek en catering en de chocolade bij afloop. Toch noch nog een extra compliment voor de muziek: klasse, hoog niveau en zeer onderhoudend. Ik wil jou en jouw mensen zeer hartelijk danken en hierbij bevestigen dat je de naam PERFECT EVENTS met ere en terecht draagt'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!