Ander level van hospitality bij 50|50 Hotel BelmontAnder level van hospitality bij 50|50 Hotel Belmont
Back Back Locaties

Ander level van hospitality bij 50|50 Hotel Belmont

23 september 2022

Midden in het bos en centraal in Nederland vind je anders-dan-anders hotel en vergaderlocatie 50|50 Belmont. Op deze locatie vergaderen, trainen of teambuilden doe je niet alleen vanwege de groene omgeving en de ligging. ‘De ligging is prachtig en gunstig, de omgeving is inspirerend, maar het verschil maken we met onze mensgerichtheid, onze drive, ons bijzondere team en onze gastvrijheid’, aldus Johanneke Smits, Manager front- en backoffice en marketing bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont.

50|50 hotel Belmont is een locatie van het Leger des Heils. Dat is uniek, want geen ander hotel of congrescentrum is onderdeel van het Leger des Heils. 

De 50|50 in de naam refereert aan het re-integratiemerk van het Leger des Heils voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met als boodschap dat Belmont de voorzet doet waardoor mensen weer aan het werk kunnen en dat de samenleving het daarna van ze overneemt. ‘Re-integratiekandidaten doen bij ons ervaring op. Ze werken onder begeleiding en samen máken we onze gastvrijheid.’ Deze gastvrijheid gaat verder dan de standaard en tilt hospitality echt naar een hoger niveau. De intrinsieke motivatie om bij 50|50 Belmont te werken is groot en gericht. Een ieder die er werkt, heeft hart voor de medemens. Wil iets toevoegen. Bijdragen. Verschil maken. En dat doet wat met hoe het team werkt en omgaat met haar gasten. Maximale persoonlijke aandacht, focus op de mens, verbinding, sociaal ondernemen en oprechtheid. 50|50 Belmont scoort dan ook hoog op klantvriendelijkheid, gastvrijheid en professionaliteit, en daarnaast op haar food&beverage aanbod en de kwaliteit ervan.

Sociaal en maatschappelijk

Belmont richt zich op de gast die kiest voor sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze overtreffen graag verwachtingen en zijn hier goed in, zo horen ze terug. Niet voor niets zijn ze dan ook uitgeroepen tot Beste vergaderlocatie van het Jaar 2020 en Beste locatie van Gelderland 2022. 50|50 Belmont is geschikt voor businessclubs, trainingsbureaus, corporate bedrijven, scholengemeenschappen, lokale en regionale ondernemingen, gemeenten en besturen. Organiseer er jouw vergadering, training, workshop, boardmeeting, teambuilding of ontmoeting. Voor een paar uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen. Ben je met een groot gezelschap? Boek dan de congreshal. Deze theaterzaal biedt ruimte aan 300 mensen en beschikt over een mooie groene serre. Voor kleinere gezelschappen zijn zalen van verschillende grootte beschikbaar. Allen met daglicht en iedere gewenste opstelling is mogelijk. De zalen zijn divers in de sfeer en uitstraling, van warm industrieel of een Leger des Heils-geschiedenis-beleving, tot meer neutraal. De keuze is aan jou. Wat past. Wat fijn voelt. Belmont denkt graag met je mee over hoe je gebruik kunt maken van haar 8 hectare buitenterrein, passend bij jouw doelen voor de bijeenkomst. ‘We zijn geen evenementenorganisator, wel meedenker, mogelijkmaker en hebben een mooi netwerk aan partners’, vertelt Johanneke Smits.  Handig om te weten: de locatie schenkt geen alcohol.

Meewerken aan een mooiere samenleving

Het resultaat van een bezoek aan 50|50 hotel Belmont, mag wat Johanneke betreft zijn dat je verrast bent, je thuisvoelt. Dat je bent gezien. Warmte hebt ervaren. Dat de sfeer fijn is geweest. En dat je merkt dat je hebt meegewerkt aan een mooiere samenleving door werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het team van 50|50 hotel Belmont houdt van persoonlijk contact en nodigt je graag uit om de locatie te komen bekijken. Ze leiden je met liefde rond in het pand en over het buitenterrein. Laat de inspiratie maar komen, krijg gevoel bij de locatie en de mogelijkheden, bij het team, stel vragen en laat Belmont meedenken.

 

Tekst: Jose te Loo


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!