Back Back Nieuws

And the winner is...Hotels van Oranje

04 november 2008
Feest in Noordwijk: Hotels van Oranje zijn verkozen tot Netherlands’ Leading Business Hotel tijdens de vijftiende jaarlijkse World Travel Awards verkiezing. Hotels van Oranje hebben de prestigieuze titel overgenomen van een ander toonaangevende locatie in Nederland, het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam, dat in 2006 en 2007 nog met de eer ging strijken.

 

Commercieel directeur Jaap Liethof: “Wij zijn erg verheugd, omdat dit onderstreept dat de Hotels van Oranje ‘leading’ zijn op de internationale markt en wij zeer goede relaties onderhouden met internationale reisprofessionals. De World Travel Awards geeft de mening van 167.000 reisprofessionals en een panel van 50 vooraanstaande tour operators en travel industry consultants. Hiermee komt Noordwijk als internationale  congreslocatie nog prominenter op de kaart te staan".

 

Andere award winnaars zijn dit jaar The Dylan in Amsterdam als Netherlands’ Leading Hotel en het Golden Tulip Resort Fontana Bad Nieuweschans als Netherlands’ Leading Spa Resort. In alle Europese landen zijn diverse hotels verkozen tot Leading Business Hotel, zoals het Renaissance Hotel in Salzburg, het Hilton Hotel in Brussel en Parijs en het Marriott Hotel in Kopenhagen, Boedapest en Warschau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!