Back Back Nieuws

Amvest biedt woon-experience aan met diner op 100 meter hoogte

18 december 2006
Vastgoedonderneming Amvest biedt in samenwerking met Bonheur Horeca Groep, de mogelijkheid om op informele wijze het woongenot in het hoogstgelegen penthouse te ervaren. In het hoogstgelegen penthouse op de bovenste verdieping van de 101 meter hoge woontoren De StadsHeer kan van 8 januari tot 19 februari worden gedineerd.

De woontoren aan de Spoorlaan in het centrum van Tilburg wil zich op deze manier niet alleen in de picture spelen van mogelijk nieuwe kopers, maar biedt Tilburgers ook de kans om op een andere plek met enorm uitzicht te genieten van een diner op grote hoogte.

Bonheur Horeca Groep rekent niet alleen op potentiële bewoners, maar verwacht ook gasten te ontvangen die een gezellig avondje uit willen. Directeur Ton Gimbrère: "een beetje Tilburger is belangstellend en nieuwsgierig naar wat er in zijn stad gebeurt en laat de mogelijkheid 'te gluren bij de buren' niet aan zich voorbijgaan. Bovendien is het uitzicht overweldigend. Bij mooi weer zijn Breda, 's-Hertogenbosch en Eindhoven zichtbaar". En mocht zich bij een van de gasten hoogtevrees manifesteren, dan ontvangt de bezoeker zijn geld terug door een unieke 'Hoogtevrees Geld-terug Garantie'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!