Back Back Nieuws

Amsterdams' hotel The Grand Most Prestigious Meeting Venue 2015

21 september 2015
Sofitel Legend The Grand Amsterdam is tijdens de uitreiking van de Prestigious Star Awards 2015 verkozen tot Most Prestigious Meeting Venue 2015. De Prestigious Star Awards zijn wereldwijd de enige awards voor de 'luxury venue industry'. Jaarlijks komt de top uit het Prestigious Venues netwerk samen en worden, uit 20 award categorieën, 's werelds beste venues bekendgemaakt. De uitreiking vond plaats op 18 september in Londen.

Jurybesluit
Met name het hoge level van de InspiredMeetings™-zalen en het superieure serviceniveau waren doorslaggevend voor het jurybesluit om Sofitel Legend The Grand deze award uit te reiken: ‘De state-of-art boardrooms als historische monumenten in combinatie met de uitzonderlijke ambiance en de flexibele faciliteiten maakt The Grand absoluut tot een unieke vergaderlocatie in het hart van Amsterdam.’

Kroon op het werk
‘Deze prijs is een geweldige kroon op het werk van ons gehele team. We zijn vereerd om deze internationale award in ontvangst te mogen nemen, dit bekrachtigt onze positie in luxe hotellerie’, zegt Kees Hogetoorn, Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!