Amsterdam Soul Night terug in de WesterUnieAmsterdam Soul Night terug in de WesterUnie
Back Back Nieuws

Amsterdam Soul Night terug in de WesterUnie

11 oktober 2022

Op vrijdag 4 november 2022 is Amsterdam Soul Night terug in de WesterUnie. Met 14 ( Amsterdamse acts in drie zalen die voor de gelegenheid worden omgetoverd tot de meest funky club van Amsterdam. Een volle line-up met artiesten uit de stad en een overvloed aan discobollen. De deuren gaan open om 20:30 waarna er gedanst kan worden tot 3 uur in de nacht. 

Vol programma

Van een exclusief optreden van de 8-koppige band New Cool Collective tot de return van Wicked Jazz Sounds nadat hun wekelijkse clubavond noodgedwongen stopte na 18 jaar in 2020. Sublime FM dj’s Rob Manga en DJ Turne zijn al opzoek naar hun beste platen. Maar ook het internationaal gerespecteerde danscollectief Ghetto Funk Collective werkt aan een exclusieve choreografie voor deze avond. Dat is nog lang niet alles, want de in Amsterdam geboren disco producer Mendel zal de heupen los gooien, net als de extravagante Shady Lady, Isaac Bullock mag met zijn collectief van muzikanten de avond openen en dj’s vanuit de organisatie achter het feest, Funky Vinyl, completeren de line-up. De avond heeft een vol programma waar in drie zalen een ander geluid is te horen. Wij hechten veel waarde aan originaliteit, dit word dus geen avond vol soul, funk en disco hits. Maar laat je verrassen door de selectie van de dj’s, de moves van de dansers en danseressen en de tunes van de topmuzikanten op het podium. 

Volledige line up

New Cool Collective Wicked Jazz Sounds Mendel Ghetto Funk Collective Rob Manga DJ Turne Shady Lady Isaac Bullock & Friends DJ Guzz Tim Jules Daan Modern DJ Nobody Knows DJ Melanie

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!