Back Back Nieuws

Amsterdam RAI start kidsevent

19 oktober 2006
Amsterdam RAI en doop, het bureau voor marketing & event concepts, gaan samen in de zomer van 2007 een spraakmakend evenement voor kinderen van 4 tot 14 jaar organiseren. Dit is gisteren bekend gemaakt op een feestelijke prijsuitreiking in de RAI waar doop een oorkonde kreeg uitgereikt voor het concept ‘Alluz Kidz’ en samen met de directie van de RAI toostte op de toekomstige samenwerking.

Amsterdam RAI heeft de afgelopen maanden 1600 creatieve ondernemers in Nederland uitgedaagd om een spannend en origineel concept te bedenken voor zomer 2007. De RAI had als doel in gesprek te komen met nieuwe partijen en de nog beschikbare ruimte in de zomer zo optimaal en leuk mogelijk te benutten. Strand Zuid heeft laten zien dat het publiek de RAI weet te vinden in de zomer.

Jury
Uiteindelijk heeft een jury 8 projecten in behandeling genomen; de beoordeling vond plaats op basis van door de RAI ontwikkelde selectiecriteria en een persoonlijke inschatting, met name op originaliteit, creativiteit en haalbaarheid van de inzendingen. De hoge kwaliteit van de inzendingen heeft de jury aangenaam verrast.

Het concept Alluz Kidz van doop kwam zeer overtuigend als winnaar naar voren. Een creatief doe-evenement voor kinderen van 4 tot 14 jaar, in een periode dat ze lang vrij zijn en schreeuwen om vermaak. Een week lang staat de RAI tot hun beschikking met een afwisselend festival. Alluz Kidz is opgebouwd uit straten met een eigen thema (speeltuinlaan, muziekwijk, Strand Zuid, theaterstraat etc.) die uitkomen op een plein waar entertainment is gevestigd. Vanuit dit plein kunnen zelfs tv-programma’s worden uitgezonden.

Het concept is goed uitvoerbaar, origineel in uitvoering, helder omschreven en goed doordacht, aldus het juryrapport.Bijschrift fot
(vlnr) Martin van Nierop (directeur Amsterdam RAI Catering) en Maurits van der Sluis (Commercieel directeur Amsterdam RAI Venue) met Mark Beuving en Manouk van Oordt van doop.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!