Back Back Nieuws

Amsterdam RAI presenteert tijdens event 11: Hybride Inspiratiesessies

17 maart 2011
Tijdens de beurs event 11 in Jaarbeurs Utrecht op 30 en 31 maart 2011 presenteert Amsterdam RAI vier prikkelende, hybride inspiratiesessies. Interviewer Erik Peekel gaat in gesprek met spraakmakende gasten, waarbij via Skype real-time verbinding wordt gemaakt met de RAI en via Twitter verslag wordt gedaan en vragen gesteld kunnen worden.

Kansen in de evenementen- en meetingbranche worden besproken en trends en praktijkvoorbeelden worden vertaald in concreet toepasbare ideeën. In elke inspiratiesessie staat een ander onderwerp centraal: duurzaamheid, webinars, social media en toekomst van de branche.

 

Aansprekende visionairs

Het beursthema van event 11 is “Opportunity Knocks”. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen bieden kansen. Amsterdam RAI brengt aansprekende visionairs naar de beursvloer. Zij laten zien hoe je bijeenkomsten kunt verrijken.

 

Twitter

Het programma is te volgen via Twitter. De @TweetRedacteur brengt verslag uit via de hashtag #Inspiratie11.

De inspiratiesessies duren 25 minuten en starten op beide beursdagen om 14.00 uur en om 16.00 uur. Het programma vindt plaats in de stand van Amsterdam RAI: D094 in hal 7 (Jaarbeurs Utrecht). Registreren voor de inspiratiesessies kan via de website: my.rai.nl/event11.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!