Back Back Nieuws

Amsterdam RAI fietst Kenya Classic voor AMREF Flying Doctors

16 oktober 2011
Amsterdam RAI reist zaterdag 22 oktober met 10 medewerkers af naar Kenia om daar samen met nog 90 andere mountainbikers mee te doen aan de Kenya Classic voor AMREF Flying Doctors. Zes dagen, 350 kilometer fietsen, in de schaduw van de Kilimanjaro, 40 graden, dirt- tracks en primitieve omstandigheden.

 

Betere gezondheid creëren

AMREF Flying Doctors is één van de twee goede doelen waar Amsterdam RAI zich al jaren sterk voor inzet en een warm hart toedraagt. Deze pittige, sportieve en mentale uitdaging is voor de RAI een kans om daadwerkelijk te zien waar ze het voor doen in Afrika: een betere gezondheid creëren voor iedereen. Een bijzonder element in de reis is dat de medewerkers van RAI een aantal AMREF projecten gaan bezoeken om te zien waar het geld naar toe gaat.

 

Sponsorgeld verzamelen

Naast dat het een sportieve en mentale uitdaging zal zijn, kregen de RAI medewerkers nog een uitdaging. Elke deelnemer moest zorgen voor 5.000 euro donatie/sponsorgeld voor AMREF. De afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt en dit bedrag ruimschoots binnengehaald voor AMREF Flying Doctors. Tevens is Mansveld Expotech hoofdsponsor van het team.

 

Blijf op de hoogte

Vanaf 22 oktober worden er elke dag filmpjes en foto’s geplaatst op YouTube en de site www.raifietstvooramref.nl. Ook via Twitter en Facebook worden de sponsors, vrienden, bekenden en collega’s op de hoogte gehouden van de uitdagende trip die de medewerkers van RAI te wachten staat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!