Back Back Nieuws

Amsterdam Marriott Hotel introduceert het nieuwe vergaderen

11 oktober 2013
Onder grote belangstelling van (internationale) partners, pers en andere genodigden heeft het Amsterdam Marriott Hotel de toekomst van het vergaderen gelanceerd. Vanuit de gedachte “Travel Brilliantly” heeft Marriott alle facetten die een rol spelen bij de belevenis van de hedendaagse reiziger onder de loep genomen. Hierbij staat de groeiende vraag naar werkplekken die creativiteit, teamwork en doelgerichtheid bevorderen ook centraal. In het hotel zijn nieuwe technologieën geïntroduceerd, is de service verder geoptimaliseerd en zijn de vergaderzalen, breakoutruimtes en de foyers van een compleet nieuw design voorzien.

Gedurende de avond zijn diverse initiatieven die bijdragen aan het succes van het nieuwe vergaderen gepresenteerd. Zo heeft Marriott binnenkort de Mobile Check-in, waarbij gasten twee uur voor aankomst al kunnen inchecken en ook een notificatie ontvangen wanneer hun kamer gereed is. Daarnaast is ook de Red Coat Direct app gelanceerd. Hiermee kun je ter plekke tijdens een meeting of evenement wensen en verzoeken binnen het hotel doorgeven. Van catering tot de kamertemperatuur en allerlei andere zaken. Om het design en de gebruikte technologie in de nieuwe meeting spaces toe te lichten gaf Robert Juntke, Director of Events voor Marriott Europe, uitleg over het onderzoek wat hieraan vooraf gegaan is en de filosofie hierachter.

Design
Voor het design is Raum Concept ingeschakeld. Het internationale ontwerpbureau, gespecialiseerd in het omtoveren van hotelruimtes, heeft ontwerpen gemaakt die uitsluitend in het Amsterdam Marriott Hotel te zien zijn. Doel van het design is om creativiteit te bevorderen en door middel van kleur- en materiaalgebruik een optimale werkplek te creëren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!