Amsterdam Marketing zet Zuidoost in de spotlightsAmsterdam Marketing zet Zuidoost in de spotlights
Back Back Nieuws

Amsterdam Marketing zet Zuidoost in de spotlights

17 augustus 2017

Het multiculturele Zuidoost staat op zaterdag 16 september een etmaal in de schijnwerpers tijdens 24H Zuidoost. Bewoners en bezoekers kunnen hun horizon verbreden en ervaren hoe verrassend, cultureel en gastvrij Amsterdam Zuidoost is. 24H – Ontdek je stad is een initiatief van Amsterdam Marketing en georganiseerd voor bewoners om te laten zien wat de verschillende buurten te bieden hebben. Na 24H Zuidoost staat op 28 oktober 24H gepland in Noord.

Hoogtepunten 24H Zuidoost 

Tijdens 24H Zuidoost is 24 uur lang voor iedereen genoeg te beleven. Culinaire liefhebbers kunnen op gastronomische wereldreis in World of Food, genieten van een Bijlmerbiertje of kennismaken met de verschillende horecatentjes die Zuidoost te bieden heeft. Op bijzondere locaties kunnen deelnemers film kijken: in het zwembad en onder een metrostation. Bij Pathé ArenA kunnen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen, in de Gaasperdammertunnel en het Bijlmer Parktheater. Muziekliefhebbers kunnen swingen op de beste gospel van de Bijlmer, de operasterren van de toekomst bewonderen of dansen op een tropisch festival. 

'Hop on hop off' 

De makkelijkste manier om Zuidoost te ontdekken is per fiets, maar in de middag zijn er speciale 'hop on hop off' bussen die – gratis - langs verschillende 24H-activiteiten rijden. Gratis toegang op vertoon van de 24H-flyer.

24H

24H is een initiatief van Amsterdam Marketing en werd voor het eerst georganiseerd in 2013. 24H biedt een platform voor ondernemers, bewoners en culturele instellingen om de trots van hun buurt met elkaar en het publiek te delen. Het evenement wordt voor de vijftiende keer georganiseerd en trekt per keer circa 10.000 bezoekers. De volgende editie 24h/Noord wordt op zaterdag 28 oktober georganiseerd.

 

Op de foto: Zo! Gospel Choir

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!