Back Back Nieuws

Amsterdam Fashion Week en Nachtburgemeester slaan handen ineen

09 januari 2013
Amsterdam Fashion Week trapt dit jaar af met een publieksfeest in samenwerking met de Nachtburgemeester Mirik Milan van Amsterdam, op vrijdag 18 januari in AIR. Zondag 27 januari wordt de modeweek afgesloten met een publieksfeest in het Transformatorhuis. Ook de afsluiter wordt georganiseerd met Mirik Milan.

"Door de publiekstoegankelijke feesten kan iedere liefhebber zich laten inspireren en genieten van wat de stad aan mode en muziek te bieden heeft."

Meerwaarde door samenwerking
Mirik Milan en Amsterdam Fashion Week delen de missie van talentontwikkeling in de creatieve sector. Dé reden voor Holly Syrett van Amsterdam Fashion Week om de kennis en ervaring te delen en dit jaar voor het eerst hét modeplatform van Nederland uit te breiden naar het nachtleven, onder toeziend oog van de Nachtburgemeester.

Tip van de sluier
Het officiële openingsfeest CELEBRATE geeft alvast een kijkje in de wonderlijke wereld van mode en blikt met onder andere ontwerper Jacob Kok, stylist Beatrice Jolly en DJ Chris Julien vooruit met optredens waarbij design, styling en muziek centraal staan. SALUTE sluit de modeweek feestelijk af met een terugblik op de 18e editie van Amsterdam Fashion Week onder begeleiding van de formatie Kypski & Matangi. Bestaande uit DJ Kypski en het Mantangi strijkkwartet.

Over Amsterdam Fashion Week
Amsterdam Fashion Week werd in 2004 opgericht om Nederland en Amsterdam in het bijzonder als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming te positioneren. Amsterdam Fashion Week staat voor het vieren van Nederlands modetalent en het slaan van bruggen tussen creativiteit. Met off- en online programma's worden gedurende het hele jaar activiteiten ontplooid met de halfjaarlijkse Amsterdam Fashion Week als hoogtepunt.

Tickets en meer informatie: www.air.nl en www.amsterdamfashionweek.com

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!