Amsterdam Dance Event en Top Notch presenteren ADE x TopCon Amsterdam Dance Event en Top Notch presenteren ADE x TopCon
Back Back Nieuws

Amsterdam Dance Event en Top Notch presenteren ADE x TopCon

08 augustus 2023

Amsterdam Dance Event (ADE) en muzieklabel Top Notch organiseren tijdens de ADE Lab conferentie gezamenlijk de eerste editie van TopCon. Met de eendaagse takeover richten de twee partijen zich met talks, Q&A's en panels op toekomstige cultuurmakers en professionals. ADE x TopCon vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 en is onderdeel van het bredere ADE Lab, een vierdaags programma voor educatie en talentontwikkeling gericht op jonge artiesten, producers en aspirant-professionals.

ADE x TopCon stelt de deuren open voor jongeren met de ambitie zich professioneel te ontwikkelen in de creatieve sector, uiteenlopend tussen muziek, mode, sport en meer. Het programma duikt in de wereld van jongerencultuur in de creatieve industrie, met insights over internationale campagnes, een kijkje achter de schermen bij fashionmerken, tot het proces van concept tot uitverkochte liveshows.

Het Grote Noah’s Ark Demo Beoordeel Spektakel

TopCon wordt afgesloten met de eerste live editie van Het Grote Noah’s Ark Demo Beoordeel Spektakel, waar Top Notch en Noah’s Ark directeur Vincent Patty aka Jiggy Djé en Head of A&R Mo Fouradi met een gastjury ingezonden demo’s beoordelen. Tijdens deze ADE special kunnen toeschouwers voor het eerst live meekijken hoe de A&R’s van Noah’s Ark hun ongefilterde mening geven. De demo die het best beoordeeld wordt, wint een dag bij Noah’s Ark in de studio onder begeleiding van een A&R. In de avond presenteert Top Notch live showcases van bekende en opkomende artiesten. Top Notch & Noah's Ark zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent en presenteren de nieuwe generatie artiesten live op het podium van de Brakke Grond.

Toegang

ADE Lab vindt plaats van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 oktober in Amsterdam. Het ADE Lab x TopCon programma is toegankelijk met de ADE Lab Pass. Eendaagse kaarten voor TopCon komen in de aanloop naar ADE 2023 online.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!