Beurs van BerlageBeurs van Berlage
Back Back Nieuws

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage kiest nieuwe AV-partner

29 december 2016

Conference Centre Beurs van Berlage heeft begin december gekozen voor een nieuwe AV-partner. Samen met Faber Audiovisuals BV uit Sint Annaparochie en Ampco Flashlight Rental BV uit Utrecht, zal het Amsterdamse Conference Centre de komende jaren verder investeren in de meest innovatieve audiovisuele oplossingen in de voormalige Koopmansbeurs.

Verwachtingen overtreffen

Het door H.P. Berlage ontworpen gebouw werd in 1903 geopend als de beurs en het handelscentrum van Nederland. Het heeft een lange geschiedenis van handel, vakmanschap en mercantilisme. In de afgelopen jaren is het monument ontwikkeld tot een unieke, inspirerende, eerste klas congreslocatie. De missie van de Amsterdamse congresorganisatie is om alle bezoekers en gebruikers een unieke ervaring op zeer hoog niveau aan te bieden en de verwachtingen van haar klanten en gasten te overtreffen. Bovenal wil de Beurs van Berlage oplossingsgericht meedenken, om de evenementen die er plaatsvinden onvergetelijk te maken.


Oplossingsgericht meedenken

De samenwerking met Faber en Ampco Flashlight zal er de komende jaren voor zorgen dat alle mogelijke bijeenkomsten die in Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage plaatsvinden, worden ondersteund met de meest innovatieve audiovisuele oplossingen. 'Voor ons is het belangrijk vernieuwend te zijn en samen met de opdrachtgever tot innovatieve oplossingen te komen. Daarnaast is ons streven altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We kijken uit naar een mooie samenwerking', aldus Faber’s CEO Cees Jan Faber. 'We vinden het belangrijk om actief met onze klanten mee te denken over de ontwikkeling en kijken ook uit naar een prettige en inspirerende samenwerking,' voegt Ampco Flashlight’s CEO Dick van Berkum toe.

Buiten de getreden paden

Het was niet een licht besluit om over te stappen van een partner waarmee jarenlang prettig samengewerkt is. 'Wij hebben voor de combinatie Faber/Ampco gekozen omdat ze perfecte AV ondersteuning kunnen geven bij de vele internationale congressen, waarbij de ontwikkelingen snel gaan en onze klanten niet minder dan het beste verwachten,' legt Beurs van Berlage’s Operational Director Lydia Baloe uit. 'Daarnaast hebben we vooral ook voor deze combinatie gekozen, omdat zij met hun grote ervaring in de internationale entertainmentwereld, ook - wanneer de klant dat wil - buiten de getreden paden kunnen treden' bevestigt Marcel Schonenberg, Managing Director van Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!