Back Back Nieuws

Amsterdam ArenA wint Stadium Business Award

02 juni 2016
De Amsterdam ArenA heeft in stadion Bernabéu de Fan Experience award gewonnen. Dit gebeurde 1 juni tijdens de jaarlijkse Stadium Business Summit, een congres waar de grootste stadions ter wereld bijeen komen. De Fan Experience Award wordt uitgereikt aan het stadion dat het best in staat is gebleken constant aan de hoogste service-eisen te voldoen om de fan experience voor de bezoeker gedurende het hele bezoek te optimaliseren.

Consumer journey
Henk van Raan, verantwoordelijk voor innovatieprojecten binnen het stadion, was aanwezig bij de uitreiking in Madrid. Hij laat weten verheugd te zijn met de award: ‘De Amsterdam ArenA is al jaren continu aan het innoveren om te zorgen dat niet alleen het evenement zelf, maar ook de ervaring er omheen voor elke bezoeker tot in de puntjes georganiseerd is. We willen iedereen een ‘consumer journey’ op maat bieden: een van deur tot deur ervaring waarbij we constant bezig zijn het individuele bezoek te optimaliseren. Denk aan het verzorgen van actuele verkeersinformatie, het live streamen van wedstrijden in het stadion en de uitstekende connectiviteit via 4G en WiFi. We zijn erg trots dat we vanavond juist deze award in ontvangst mochten nemen.’

Aanmoediging
‘We mogen deze award zien als een aanmoediging voor de hele Amsterdam Innovation Arena om op de ingeslagen weg door te gaan om nog meer bijzondere projecten te realiseren. Deze award krijgen we precies een week voordat we in onze eigen Amsterdam ArenA het Smart City Event 2016 hosten: een evenement waar steden uit de hele wereld bij elkaar komen om hun ervaringen en innovaties met elkaar te delen. In dat kader hebben wij volgende week ook de partners en speelsteden van het EK 2020 in huis, om ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van mobiliteit, veiligheid, duurzaamheid en stadionervaring uit te wisselen,’ aldus Van Raan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!