Back Back Nieuws

Amsterdam ArenA host ook dit jaar het grootste ADE evenement

16 september 2015
Met het sluiten van de DJ Mag Top 100 DJs poll, maakt Amsterdam Music Festival haar langverwachte dag line-up bekend. Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Nervo en Vicetone betreden op vrijdagnacht het podium van de Amsterdam ArenA. Op zaterdag behoren Alesso, David Guetta, DJ Snake, Klingande, Oliver Heldens, Robin Schulz, Showtek, Tiësto en Yellow Claw tot de line-up.

De vrijdagavond van Amsterdam Music Festival staat in het teken van de DJ Mag Top 100 DJs Awards, waarbij ’s werelds populairste DJ, volgens de stemmers op de poll van het magazine, bekend gemaakt wordt. 'De show wordt ondersteund door optredens van de crème de la crème uit de internationale DJ scene', vertelt de festival crew. 'De line-up van zaterdagavond doet niets anders dan de mate van kwaliteit op de vrijdag voortzetten. De Amsterdam ArenA zal twee nachten achtereen op zijn grondvesten schudden.'

Amsterdam Music Festival 
Amsterdam Music Festival is sinds de eerste editie in 2013 een groot succes. Het jonge festival is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste evenement tijdens ADE. In lijn met voorgaande jaren wordt Amsterdam Music Festival ook dit jaar weer live uitgezonden, onder meer via de online platformen van MTV en Beatport. Wereldwijd kunnen fans getuige zijn van de kroning van de nieuwe nummer 1 DJ en genieten van optredens door en interviews met al hun favoriete artiesten. 

Voor meer informatie en tickets, bezoek de website: amsterdammusicfestival.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!