Back Back Nieuws

Amstel Karaoke Show komt naar Scheveningen

20 augustus 2007
De Grote Amstel Karaoke Show komt 23 augustus naar Scheveningen. Deze show zorgt voor gezellige meezingmuziek in het dans- en eetcafé 'De Veiling' aan de Scheveningse Palace Promenade.


Hagenaars krijgen de kans om mee te zingen met Nederlandstalige smartlappen en Engelstalige pop classics. De entree is gratis en de show start om 22.00 uur. Eetcafé 'De Veiling' staat bekend om de herkenbare muziek en live optredens en is onderdeel van horecagroep Zamen.

Daniël Staal, sales- en marketing manager van Horecagroep Zamen:"Bij 'De Veiling' willen wij naast lekker eten en drinken ook top entertainment bieden. Wij organiseren hier regelmatig live optredens die bij het grote publiek in de smaak vallen. Eerder dit jaar hebben Gerard Joling, Gordon en Jan Smit al de zaak op stelten gezet. Bij de Grote Amstel Karaoke Show zal dit zeker niet minder zijn! Op deze speciale karaoke-avond kan men zelfs een CD met zelf gezongen nummers winnen. Zowel de Veiling als de Amstel Karaoke Show hebben een hoog feestgehalte."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!