Back Back Nieuws

Amstel Hotel winnaar 2 World Travel Awards

08 oktober 2006Het Amstel InterContinental Amsterdam is tijdens de dertiende jaarlijkse World Travel Awards verkiezing verkozen tot Netherlands’ Leading Hotel en Netherlands’ Leading Business Hotel. Het Amstel Hotel is het enige hotel in de Benelux dat bekroond is met twee World Travel Awards. De stem campagne van de World Travel Awards 2006 omvat de meningen van167.000 reisprofessionals uit de hele wereld, inclusief 110.000 reisagenten.

De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om de enorme prestaties in alle sectoren van de reisindustrie te erkennen, te belonen en te vieren. In de loop der jaren zijn de World Travel Awards uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde prijzen die de reisindustrie kan ontvangen. Reisagenten en reisprofessionals uit de hele wereld kiezen hun favorieten naar aanleiding van hun eigen ervaringen.


De moeder van het Amstel InterContinental Amsterdam, InterContinental Hotel & Resorts, is uitgeroepen tot World’s Leading Hotel Brand. Het Amstel InterContinental Amsterdam staat al sinds de opening in 1867 bekend als het mooiste, meest luxueuze hotel in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!