Back Back Nieuws

Amstel Hotel in top 50 World best hotels

31 juli 2006

In de nieuwe editie van The World’s Best Hotels, een initiatief van het Amerikaanse beleggers magazine Institutional Investor, heeft het Amstel InterContinental Amsterdam de 44ste plaats behaald van de top 50 van de beste hotels van de wereld. Het Amsterdamse Amstel hotel is het enige hotel in de Benelux dat een vermelding heeft behaald in de top 50 van The World’s Best Hotels 2006.

Sinds 1980 houdt het financiële beleggers magazine Institutional Investor jaarlijks een poll waarin een exclusieve groep senior beleggers naar aanleiding van hun eigen ervaringen de beste hotels van de wereld kiest. De hotels worden geselecteerd op ondermeer accommodatie, hotel faciliteiten, ‘in-house’ restaurants en conciërge services. De resultaten van deze poll worden elk jaar gepubliceerd in het boek The World’s Best Hotels; een eerbetoon aan de inspanningen van de tophotels van de wereld.

Op plaats 45 in de lijst staat het Willard InterContinental in Washington. Dit hotel is beroemd vanwege de ligging vlak naast het Witte Huis en de vele staatshoofden die het ontvangen heeft. Het Amstel InterContinental Amsterdam staat al sinds de opening in 1867 bekend als het mooiste, meest luxueuze hotel in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!