Amstel Boathouse lanceert culinair ParademenuAmstel Boathouse lanceert culinair Parademenu
Back Back Nieuws

Amstel Boathouse lanceert culinair Parademenu

09 augustus 2017

Het vernieuwde Amstel Boathouse bevindt zich op loopafstand van het Martin Luther Kingpark waar de Parade in Amsterdam plaats vindt. Gedurende dit theater festival op 11 tot en met 27 augustus 2017 wordt hun bestaande menukaart ingewisseld voor een culinair Parade Arrangement. Gasten kunnen voorafgaand aan een Paradebezoek genieten van een shared dining menu bestaande uit 7 smaakvolle gerechtjes en ontvangen een entreekaart en een ticket voor een voorstelling naar keuze voor € 45,- per persoon. Hiermee wordt een bezoek aan de Parade een volledig avondje uit.

Culinair Parademenu

Het Parademenu bestaat uit 7 kleine gerechten die tafelgenoten met elkaar delen. Zij kunnen hun smaakpupillen laten prikkelen met zacht gegaarde pulpo met chorizo en citrus, een ajo blanco met geroosterde amandel, brisket met peterselie, pasta frutti di mare met dorade filet, bastilla van kip en geroosterde zoete aardappel met verse vijgen. Als dessert wordt er een verfrissende scroppino geserveerd. Het menu is tevens te bestellen zonder entreeticket en voorstelling voor € 30,- per persoon.

Over Amstel Boathouse

Amstel Boathouse is begin dit jaar grondig verbouwd en biedt een sfeervol restaurant voorzien van een groot terras, een overdekte veranda en acht verschillende zalen. Daarnaast beschikt de locatie in het Martin Luther Kingpark over een eigen aanlegsteiger aan de Amstel en een eigen parkeerterrein. Op de menukaart staan culinair hoogstaande gerechten die worden bereid op een klassieke, Franse basis en veelal met seizoenproducten.

Onderscheidende evenementenlocatie

Achter het restaurant bevinden zich acht zalen in verschillende stijlen en omvang. Zij zijn vernoemd naar de namen van de imposante spiegelretourschepen van de VOC. De stijlvolle zalen hebben eigen faciliteiten en kunnen flexibel worden ingezet voor 12 tot 900 personen. De zalen beschikken over veel daglicht en liggen in een groene omgeving direct aan de Amstel. De catering wordt door Amstel Boathouse zelf verzorgd waarbij wordt gewerkt met verse producten van lokale leveranciers. Ook hier draagt de combinatie van de ambiance en het niveau van het eten en drinken bij aan het ultieme gevoel van hospitality.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!