Back Back Nieuws

Amersfoort het epicentrum voor MPI NL Conference

16 december 2014
De organisatie van de MPI NL Conference kiest Amersfoort als stad voor haar jaarlijkse congres in 2015 met dit jaar als thema ‘Evenemens’. De MPI NL Conference is hét jaarlijkse inspiratiecongres van MPI Nederland (Meeting Professionals International) voor organisatoren en leveranciers van congressen, meetings, evenementen en andere bijeenkomsten in Nederland én daarbuiten. Op maandag 30 maart 2015 zal Amersfoort het epicentrum zijn van de gehele meeting, congres en event branche.

Aantrekkelijke bestemming
‘Het imago van Amersfoort onder zakenreizigers is uitstekend,’ vertelt citymarketeer Dennis Sille van Stichting Citymarketing Regio Amersfoort. ‘Vorig jaar steeg onze stad naar plek vijf in de lijst van meest aantrekkelijke bestemmingen voor zakelijke bijeenkomsten. Deze mooie notering en natuurlijk de tomeloze inzet van onze partners binnen de Locatie Amersfoort Campagne resulteert in het naar Amersfoort halen van dergelijke, internationale congressen. Op deze congresdag maken opnieuw 350 internationale event- en congres organisatoren kennis met onze stad en haar zakelijke locaties.’

Locatie Amersfoort campagne
Voor het vierde jaar op rij voeren ruim 50 ondernemers uit Regio Amersfoort de campagne ‘Locatie Amersfoort – where minds meet’ om meer congressen, beurzen, vergaderingen en andere zakelijke evenementen in deze regio plaats te laten vinden. De stad Amersfoort is dan ook zeer verheugd met de keuze van MPI om dit jaar het grootste MPI Nederland evenement plaats te laten vinden in Amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!