Back Back Nieuws

Amerikaans feest in Autotron Rosmalen

22 september 2015
Autotron Rosmalen viert in het weekeinde van 10 en 11 oktober een groot Amerikaans feest. Liefhebbers van Amerikaanse auto’s, bikes, trucks en’ The American Way of Life’ komen dan stevig aan hun trekken. Na het succes van de eerste editie in 2014 wordt All American Days 2015, volgens de organisatie, nog spectaculairder.

In en rondom de Libéma locatie, Autotron, kunnen bezoekers honderden Amerikaanse voertuigen bewonderen. Buiten is er een speciale showpaddock en ook binnen zijn er bijzondere auto’s en motoren te zien. In de Expodome verzamelen zich tientallen standhouders, zijn er diverse workshops (zoals leren lassen), airbrush demonstraties door R-Brush en pinstripe-demonstraties. Diverse optredens maken het plaatje compleet.

Er staat echter nog veel meer op het programma:
Indian Pete
Indian Pete geeft op circuits regelmatig shows weg met zijn truck vol kerosine (400l/7min), turbines van een straaljager (12.000 pk) en een flinke snelheid (200km/30sec). In het Autotron is deze bijzondere truck te bewonderen, maar dan zonder de vlammen natuurlijk.

Meguiar's Show & Shine Contest
Trotse autobezitters strijden om de titel en beker voor de mooiste Amerikaanse slee tijdens de Meguiar's Show & Shine Contest. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën.

Dragrace teams
Diverse dragrace teams zullen hun ‘muscle car’ tonen, zoals ‘Wildr at Heart’ en SuzyQ Dragracing.

Lowrider Shows
Tijdens de All American Days in Rosmalen zullen de lowriders niet ontbreken. De mannen van Majestics uit Amsterdam zijn met enkele Nederlandse toppers aanwezig om het publiek te vermaken.

Fotocredits: All American Days

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!