Back Back Nieuws

Ambition nieuw blad topsecretaresses

02 juni 2006

Ambition, magazine voor topsecretaressen met ambitie! Elaine Romein, oud-hoofdredacteur van Management Support Magazine brengt vrijdag 9 juni officieel een nieuw blad op de markt. In het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam vindt dan de feestelijke lancering plaats van Ambition, magazine voor topsecretaressen met ambitie! Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, doopt het magazine en biedt het eerste nummer officieel aan Arda Spiekerman, haar persoonlijke assistente, aan. Esther Raats, Zakenvrouw van het Jaar 2006 en directeur van Bandridge, vertelt tijdens deze gelegenheid over haar persoonlijke ambities. Lia van den Berg, directeur van VandenBERG en partners, geeft haar visie op topsecretaressen.

Ambition is bedoeld voor goed opgeleide en ervaren directiesecretaressen en PA’s, die het hoger management of de raden van bestuur ondersteunen; secretaressen op hoog niveau die volwaardig sparring partner zijn van een topman/vrouw, een manager of meerdere managers, of die leiding geven aan een of meerdere medewerkers of afdelingen.

Ambition wil haar lezers stimuleren om steeds nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en kennis op te doen op het gebied van management en psychologie. Door deze onderwerpen op een duidelijke en overzichtelijke manier te behandelen, staat het magazine haar lezers bij in de uitoefening van hun veelomvattende functie. Een doelgroep die altijd wil blijven leren (ambitie!), maar daarnaast graag vermaakt wil worden.

Daarom is Ambition ook aantrekkelijk om te lezen: ‘zware’ onderwerpen over management en psychologie worden afgewisseld door boeiende interviews met mensen uit het vak in binnen- en buitenland; er zijn ook columns van deskundigen, reportages en artikelen over lifestyle, mode, shopping, kunst, architectuur, boeken en films. Informatie over luxe (inter)nationale hotelketens en restaurants ontbreekt ook niet.

Ambition is ‘sophisticated’ chic, vrouwelijk, elegant en modern. Een mooi cadeau voor topsecretaressen, die het verdienen om verwend te worden. Een magazine op hoog niveau, om trots op te zijn.

Ambition is een uitgave van Romein Media (www.romeinmedia.nl) te Hilversum. Het verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis verspreid onder de doelgroep.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!