Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop
Back Back Nieuws

Aluvision viert 20ste verjaardag tijdens EuroShop

07 maart 2023

De Aluvision beursstand tijdens EuroShop valt met maar liefst 351m² aan elegante en modulaire ontwerpen opnieuw in de smaak bij het internationale publiek. Niet verwonderlijk, want de hedendaagse kleuren zetten Aluvision’s innovatieve oplossingen bijzonder mooi in de verf tijdens ‘s werelds grootste vakbeurs voor de detailhandel in Düsseldorf. 

Next-level frame

Als eerste wordt Aluvision’s next-level frame in de kijker gezet. Dit award winning en gepatenteerd Omni-55 Pro muursysteem kan dankzij de geïntegreerde Velcro© oplossing, aan beide kanten zowel doek- als paneelvulling voorzien. 

Extra dimensie voor elke beursstand

Vervolgens ontdekken we de Flexdeck. Dit double-deck systeem voorziet elke beursstand van een extra dimensie en creëert een nooit eerder geziene vrije overspanning tot 6 meter zonder kruisverbanden. Deze oplossing zorgt voor een sterk en architectonisch ontwerp, een ware streling voor het oog. De Flexdeck is structureel zeer sterk, is compatibel met alle Aluvision ontwerpen en brengt een elegante en luxueuze uitstraling. 

Modulaire event box

De Flexbox is een modulaire event box die extra ruimte en privacy brengt voor indoor en outdoor evenementen. De combinatie van een vloer- en plafondelement met 4 palen zorgt voor een eenvoudig te assembleren en transporteren product. De Flexbox bevat een vrije overspanning van 6 meter en is stapelbaar. 

Seamless video wall

Verder introduceert Aluvision ook de Hi-LED 55 seamless modular LED video wall met een kleine pixel pitch van 1.9. De 4-in-one technologie staat garant voor een betere kleurconsistentie en een hogere duurzaamheid. Bijkomend werd ook de 3.9 outdoor versie voorgesteld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!