Aluvision heeft mooiste standontwerp op ISE AmsterdamAluvision heeft mooiste standontwerp op ISE Amsterdam
Back Back Nieuws

Aluvision heeft mooiste standontwerp op ISE Amsterdam

08 mei 2019

De 'World of Wonder' van Aluvision blijft in het oog springen. Met twee zeer opmerkelijke standen op de voorbije editie van Integrated Systems Europe (ISE), wist de Belgische producent van hoogwaardige modulaire standbouwsystemen opnieuw menig bezoeker te bekoren. Niet enkel de kleurrijke en verfrissende video content deed watertanden, maar ook de feilloze afwerking en hoogstaande kwaliteit van de tentoongestelde producten.

Uit een totaal van 1300 exposanten werd Aluvision dan ook terecht verkozen tot winnaar van de award voor beste middelgrote standontwerp.

Sweet curves & corners

Gezien ISE is uitgegroeid tot de grootste AV-beurs ter wereld, was het vooral Aluvison's 'Hi-LED 55' modulaire LED tegel die in de kijker werd gezet. Met een pixel pitch van 2.5mm, en bruikbaar zowel als vloer, wand en plafond, is het 'Hi-LED' gamma de ideale en meest flexibele oplossing voor integratie van video content op beurzen en events. Het aanbod werd recent verder uitgebreid met gebogen tegels (hol & bol) en hoekmodules, allemaal perfect en naadloos te integreren in het alom gekende Aluvision kadersysteem.

'Dankzij een wel uitgekiend en gepatenteerd productieproces kunnen wij onze kaders produceren met een ongeziene nauwkeurigheid,' aldus Jan Dumont, product manager bij Aluvision. 'Zeker in combinatie met geïntegreerde LED tegels is dit van uitermate groot belang. Precisie en kwaliteit zijn zaken die Aluvision zeer hoog in het vaandel draagt.'

Immersive cube

Voor een ultieme beleving bouwde Aluvision naast hun hoofdstand van 60m² ook nog een 'immersive cube' op. Zowel vloer, wanden als plafond van de kubus waren volledig opgetrokken uit 'Hi-LED' tegels. In combinatie met tot de verbeelding sprekend beeldmateriaal, werd je meteen ondergedompeld in de grenzeloze wereld van Aluvision.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!