Back Back Nieuws

Aluminium Centrum pakt uit voor 25-jarig jubileum

18 november 2010
Aluminium Centrum nodigde ter gelegenheid van haar 25-jaar jubileum op 6 november haar leden, begunstigers, relaties en medewerkers uit voor een zintuigprikkelend jubileum event met als titel ‘Making Sense’.

 

Zintuigprikkelende show

Effectgroep verzorgde de creatie, organisatie en realisatie van het jubileum en pakte groot uit. De 250 gasten werden op de thuisbasis, in het unieke pand van het Aluminium Centrum, ontvangen met een walking dinner. Aansluitend werd men uitgenodigd in het paviljoen voor een zintuigprikkelende show met aluminium in de hoofdrol. Middels een ‘pas de deux’ door een danspaar uit de bekende show So You Think You Can Dance werden de eigenschappen van aluminium uitgebeeld.

 

Quotes passeren de revue

Deze indrukwekkende opening werd gevolgd door een speech, waarna tijdens een dynamische videoclip de toepassingen van aluminium werden belicht. Na een prijsuitreiking volgde als afsluiting een stilistisch jongleeroptreden, waarbij quotes door de oprichters en andere relaties de revue passeerden. Deze show ging over in een uniek en stijlvol concert.

 

Het orkest van Stephan Geusebroek, voor deze gelegenheid vergezeld door een 16-koppig strijkerensemble, bracht met diverse gastsolisten waaronder Glennis Grace een bijzonder en sfeervol concert en swingende feestavond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!