Back Back Nieuws

Alles nieuw voor Brothers4Events

15 januari 2009
Met een nieuwe naam, nieuwe website, nieuw logo, een nieuw team en een nieuw kantoorpand start Brothers4Events het nieuwe jaar. Hier voegt de organisatie aan toe: "Aan onze filosofie is niks veranderd. Brothers4Events blijft een jonge, dynamische organisatie die passie, maatwerk, originaliteit maar vooral ook plezier in het organiseren van evenementen hoog in het vaandel heeft staan".

Uitbreiding team

De nieuwe Salesmanager, Bas van Heezik vormt samen met Wendy van de Geest en Evert-Jan van der Struijk het nieuwe team van Brothers4Events.

Studio A12
Naast de locatie Brothers Bunnik beschikt Brothers4Events o.a. ook over Studio A12. Deze multifunctionele Studio van 900 m2 kan voor de meest uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om een congres, feestavond, beurs, informatiebijeenkomst of productpresentatie.

Brothers Bunnik
Deze locatie biedt nog 5 zalen met elk een eigen uitstraling waar vooral feestelijke gelegenheden plaats kunnen vinden. De nieuwste aanwinst voor deze locatie is het Terras. Dit gedeeltelijk overdekte terras biedt een mogelijkheid voor BBQ’s , zomerse feesten of gezellige recepties.

Verhuisbericht
Vanaf februari zal de Brothers Horeca Groep verhuizen naar een ander kantoor in Bunnik. Ook zal Brothers4Events zich hier gaan vestigen. Het nieuwe kantoorpand aan de Regulierenring 20 in Bunnik, zal de nieuwe locatie zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!