Back Back Nieuws

Allereerste ADE pool party in het Marnixbad

28 september 2015
Sam Feldt brengt de zomer even terug tijdens deze editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op zaterdag 17 oktober host hij voor het eerst in de geschiedenis van ADE een pool party in het centrum van Amsterdam. 'Voor een avond zal Sam samen met zijn dj-vrienden het Marnixbad omtoveren tot een van de vetste clubs van de stad', aldus het ADE team. 
 
Succesvol jaar
Het is voor de jonge DJ de eerste keer dat hij een eigen avond host tijdens ADE. Sam die net terug is van zijn tour door de Verenigde Staten heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast zijn tour heeft hij de afgelopen zomer op de grootste festivals en in clubs over de hele wereld gespeeld en scoort hij meerdere hits met onder andere zijn versie van de dance classic ‘Show Me Love’. Tijdens ADE zal Sam samen met DJ’s als Lost Frequencies, Bakermat, The Him en vele andere een avond neerzetten die, volgens de organisatie, niet snel vergeten zal worden.
 
Tickets
Tickets voor Sam Feldt’s pool party zijn niet te koop. Wil je dit event niet missen, hou Sam dan in de gaten via Social Media (Facebook, Twiter) en lees hoe je kaarten kunt bemachtigen. 

Line Up
Sam Feldt
Lost Frequencies
Bakermat
Kav Verhouzer
The Him
Dante Klein
+ Special Guests

Fotocredits: Johan Vivie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!