Ali B & LIVEKINDLY Collective organiseren Ali V(egan) dinerAli B & LIVEKINDLY Collective organiseren Ali V(egan) diner
Back Back Nieuws

Ali B & LIVEKINDLY Collective organiseren Ali V(egan) diner

08 januari 2021
Wie zijn social mediakanalen in de gaten heeft gehouden, zal het niet ontgaan zijn. Ali B heeft de transformatie ingezet naar Ali V. Vegan eten is volgens de rapper, cabaretier en tv-persoonlijkheid lekker én gezond, en het traditionele stukje vlees op zijn bord maakt dan ook steeds vaker plaats voor een plantaardig alternatief. En Ali zou Ali niet zijn als hij anderen niet zou willen inspireren en motiveren om hetzelfde te doen om zelf de voordelen te ontdekken. Met het gezamenlijke doel om plantaardig eten onderdeel te maken van ieders eetpatroon, sluit hij de handen ineen met plantaardige food multinational LIVEKINDLY Collective. De eerste stap? Het online Ali V diner.

Van Ali B naar Ali V

Ali B laat als bewuste vlees eter vlees niet volledig links liggen, maar hij vervangt het vijf dagen in de week voor een plantaardig alternatief. Ali B deelt zijn enthousiasme voor plantaardig eten graag met de wereld. 'Het toffe van plantaardig eten is dat het lekker is en voelt - tijdens en na het eten. Meer mensen moeten dit ontdekken', aldus Ali B. Met de visie dat nuttigen van plantaardig voedsel positieve effecten heeft op milieu en dier, gaat Ali B de samenwerking aan met Food multinational LIVEKINDLY Collective. Het doel: meer mensen kennis laten maken met plantaardige voeding. Dit doen ze door middel van een online evenement: het Ali V diner. 
 
 

Kick-off evenement: het Ali V diner

Op 21 januari – de maand van Veganuary – wordt de samenwerking afgetrapt met het Ali V diner. Een interactief online event vol inspiratie, een kijkje in de huidige stand van zaken én fun. Hij zal met 100 Nederlandse gezinnen, elk in eigen keuken, een plantaardige maaltijd koken, dineren en alle ins en outs rondom het onderwerp bespreken. Hoe kijken de gezinnen naar plantaardig eten? Waarom kiezen zij hier wel of juist niet voor? Wat zijn de vooroordelen én wat zijn de uitdagingen?
 
Gezinnen die mee willen doen aan het Ali V diner op 21 januari kunnen zich vanaf zondag 10 januari tot maandag 18 januari inschrijven op deze website door een video te uploaden waarom zij een plek aan de virtuele tafel zouden moeten winnen. De winnaars krijgen een maaltijd box van een van LIVEKINDLY Collective’s voedingsmerken, LikeMeat, thuisgestuurd vol plantaardige ingrediënten, inclusief recepten. De hoofdprijs maakt het een van de gezinnen extra makkelijk: zij krijgen een bekende gast chef die al het werk uit handen neemt. Daarnaast kan je vanaf de start van het evenement om 18:00 uur meekijken via de livestream op de website.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!