Back Back Nieuws

Algemeen directeur Finley vertrekt

11 maart 2009
Na een periode van ruim vijf jaar scheiden de wegen van Finley en Remco Smits. Daarmee komt Finley volledig in handen van Rory Bertram; de partner met wie Smits Finley succesvol op de kaart heeft gezet. Onder leiding van Bertram gaat Finley verder op de ingeslagen weg: het aanbieden van toplocaties en creëren van experiences op maat.

 

De beslissing om afscheid te nemen van Finley hangt samen met Smits’ behoefte aan een nieuwe uitdaging.

“Ik heb mijn besluit genomen op het moment dat mijn droom was verwezenlijkt. Finley is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezond en winstgevend bedrijf dat bovendien naamsbekendheid heeft verworven binnen de eventbranche en daarbuiten. Nu Finley dat doel heeft bereikt, wil ik ruimte creëren voor mijn andere ambities,” aldus Remco Smits.

 

 

High-tec bezichtigen tijdens Event 09

Ook in het voorjaar van 2009 is Finley volop in beweging. Zo heeft het populaire televisieprogramma X Factor een stijlvolle opnamelocatie gevonden in Finley het Witte Huis en krijgt de Mobile Experience een eigen vaste locatie voor bezichtigingen waar men ook kan lunchen. Wie deze high-tec trailer nog niet heeft kunnen ervaren, kan op 8 en 9 april 2009 terecht op de Event 09 beurs in Utrecht waar de Mobile Experience compleet staat uitgestald.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!