ALDA breekt record met AMF FestivalALDA breekt record met AMF Festival
Back Back Nieuws

ALDA breekt record met AMF Festival

21 oktober 2019

Het door ALDA geproduceerde AMF festival bracht tijdens de 7e editie ruim 40.000 fans van over de hele wereld bij elkaar. Het bezoekersaantal van deze spectaculaire editie verbrak de aantallen van de voorgaande edities en was binnen recordtijd uitverkocht.

DJ Mag Top 100 2019

In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam werd zaterdagnacht het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike gekozen als beste DJ van de wereld in de DJ Mag Top 100 2019. Hiermee stoten zij Martin Garrix van de troon die drie opeenvolgende jaren verkozen werd als beste DJ van de wereld en dit jaar op nummer 2 staat. Ook in 2015 stond het duo als hoogst genoteerd.

40.000 bezoekers uit 100 landen

‘Nu de laatste bezoekers de Johan Cruijff ArenA verlaten, kunnen we terugkijken op een zeer succesvolle en spectaculaire editie van ADE’s meest invloedrijke evenement die wat mij betreft de boeken ingaat als beste tot nu toe’, vertelt Allan Hardenberg, CEO ALDA. ‘Het was binnen recordtijd uitverkocht en ruim 40.000 bezoekers uit 100 verschillende landen bezochten AMF festival 2019.’

Speciale 2=1 act

De Australische Timmy Trumpet en het legendarische Nederlandse DJ duo W&W waren de speciale 2=1 act. Het AMF festival werd afgetrapt met de opzwepende beats van de Nederlands snel stijgende ster Mike Williams, gevolgd door hitsensatie Jonas Blue. Maar ook internationale DJ grootheden als David Guetta, Armin van Buuren en Tiësto brachten de fans in extase. Het tweede deel van de avond vulden de beats van Zweedse progressive house DJ Alesso en de grondlegger van de future house Don Diablo de ArenA met als ultieme afsluiter een set van hardstyle maestro Coone.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!