Back Back Nieuws

Albron opent vip wandelaarsterras Nijmeegse Vierdaagse

20 juli 2011
Voor de tiende achtereenvolgende keer is Albron sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. De cateraar verzorgt eten en drinken op het start- en finishterrein van het wandelevenement. Albron opent bovendien een exclusief vip wandelaarsterras waar een select gezelschap van wandelaars door een echte butler culinair in de watten wordt gelegd.

 

Vip wandelaarsterras

Op dinsdag, woensdag en donderdag worden de wandelaars vertroeteld op Albrons vip wandelaarsterras. Onder meer de oudste en de jongste wandelaar zijn uitgenodigd, net als de buitenlandse wandelaar die het verst van Nijmegen woont en de wandelaar met de meeste Vierdaagse onderscheidingen.

 

Muzikale noot

De cateraar en sponsor van het grootste wandelevenement ter wereld zorgt daarnaast voor een muzikale noot. Alle deelnemers en bezoekers kunnen op dinsdag, woensdag endonderdag na de tocht komen swingen op de Wedren. De bekende dj's Wipneus en Pim verzorgen op die dagen voor de vijfde keer tussen 15.00 en 17.00 uur een show op het grote podium.

 

Wat wordt er zoal besteld?

Albron verzorgt sinds 2001 het eten en drinken op het start- en finishterrein van de Nijmeegse Vierdaagse. De uitgifte is dagelijks van 03.00 uur tot 18.00 uur geopend voor publiek. Wat wordt er zoal op de Wedren besteld? De hardlopers op een rijtje: ca. 22.500 koppen koffie en thee, ca. 44.000 liter bier en ca. 25.000 flessen en flesjes frisdrank/energydrinks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!