Back Back Nieuws

Albert Verlinde tekent eerste sponsorovereenkomst musical Grease

21 mei 2015
Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, en Marc van Toren, general manager TrendyHair Company, hebben maandag 11 mei  hun handtekening onder de sponsorovereenkomst van de nieuwe musical  Grease gezet. Hiermee is TrendyHair Company met haarverzorgingsmerken CHI en BioSilk de eerste hoofdsponsor van de reizende musical met sterren als Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch en René van Kooten. ‘Wij zijn enorm trots dat TrendyHair Company voor de vijfde keer haar naam aan één van onze musicals verbindt en verheugen ons weer op een succesvol partnership,’ reageert Albert Verlinde.

Kans
Marc van Toren: ‘Een vertrouwde productie in vertrouwde handen met een dynamische, jonge en bruisende cast overlopend van talent en kwaliteit. Een prachtige kans om een nieuwe lijn binnen het BioSilk assortiment te lanceren op de Nederlandse markt en dit te koppelen aan de musical. We kijken uit naar de samenwerking met Stage Entertainment Nederland en kunnen niet wachten tot Grease de harten van het Nederlandse publiek wederom zal veroveren. Gooi de haren maar los bij dit spektakel, wij brengen het met de ‘Grease Rock Hard Gelee’ daarna wel weer in model....’

Klassieker
‘Grease’ is dankzij de succesvolle filmversie van 1978 een klassieker. Deze legendarische kaskraker met John Travolta en Olivia Newton-John trok een miljoenenpubliek en werd overladen met prijzen. Grease-liedjes als ‘You’re the one that I want’, ‘Summer nights’ en ‘Hopelessly devoted to you’ groeiden uit tot tijdloze hits die al jaren jong én oud in beweging brengen. De musical Grease wordt in samenwerking met Music Hall en de 20 grootste regiotheaters door Stage Entertainment Nederland geproduceerd en gaat 13 september in première.

Fotocredits: Ellen Broeren

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!