Back Back Nieuws

Al oranje moe?

09 juni 2008
De oranje koorts slaat weer toe. Alles staat in het teken van het EK voetbal. Liever loskomen van deze ‘ gekte’ in een andere wereld die in het teken staat van rust en natuur?Het Zomers Wadden Arrangement van Island Events!

Island Events biedt een totaalproduct aan op drie Waddeneilanden dat bestaat uit de complete organisatie van evenementen. Zij selecteren de beste eilander vergader accommodatie’s en verzorgen smaakvolle catering op mooie uitzichtpunten van Vlieland, Terschelling of Ameland. Naast het organiseren van meetings stellen zij voor u een activiteitenprogrammasamen dat feilloos aansluit op het gezelschap en alle wensen.


Het Zomers Wadden Arrangement
Het Zomers Wadden Arrangement bestaat uit:
Ontvangstdrankje eilander Juttersbitter, zaalhuur voor 2 dagen, onbeperkt koffie, thee, ijswater en mintjes tijdens de bijeenkomst , flip-over, beamer, scherm en vergader-kit,
lunches op diverse schitterende uitzichtpunten van de eilanden en een culinaireBBQ, een overnachting in een Golden Tulip hotel en een uitgebreid ontbijtbuffet.


Het Island Events programma
Op de langgerekte stranden organiseren zij één allerlei activiteiten:
- Beachvoetbal; voetballen op het strand, wie heeft er ooit in zo’n grote Arena gestaan waar je alleen strand en zee om je heen hebt. Het winnende team ontvangt een fraai eilander cadeau.
- Beachgolf; de strandvariant van de bekende golfsport. Deze activiteit is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Dit is slechts een kleine greep van tal van activiteiten.

Zin in avontuur? De rescue boten uit laten rukken. Liever cultuur en natuur? Dan wordt een Wadexcursie of een cultuur historische wandeling door één van de eilander dorpjes op het programma gezet. En er zijn veel meer mogelijkheden voor een afwisselend programma.

Dit arrangement is geldig in de midweken en op basis van beschikbaarheid Voor reserveringen : 0517 434 566 of mailen naarmailto:info@islandevents.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!