Back Back Nieuws

Al 11.000 droomlocaties gevonden via Toptrouwlocaties.nl

21 februari 2011
Toptrouwlocaties.nl beschikt sinds kort over een vrijblijvende locatie advies service voor toekomstige bruidsparen. Het bruidspaar in spé kan bellen, mailen of chatten via de website en krijgt van locatie adviseurs zo snel mogelijk een shortlist van droomlocaties. Wanneer de keuze voor een trouwlocatie gemaakt is via de website, ontvangt het koppel gratis de WeddingGifts, een box met mooie cadeaus en kortingbonnen.

Altijd een match
Toptrouwlocaties.nl biedt informatie over ruim 600 bijzondere trouw- en feestlocaties, zodat er altijd een match is voor het toekomstige bruidspaar.

Succesvol concept
Nederland telde het afgelopen jaar 73.477 bruidsparen, waarvan 11.000 koppels hun ideale locatie via Toptrouwlocaties.nl vonden. ‘We helpen met de zoektocht in het vinden van de juiste setting voor een trouwfeest en merken dat steeds meer locaties de voordelen van deze website zien, mede vanwege het betalingsmodel. Tegelijk weet een alsmaar groeiend aantal bruidsparen in spé ons te vinden voor advies en online informatieaanvragen,’ aldus Ronnie Witjes.

No cure no pay
Het interessante van dit vernieuwende concept is dat elke locatie zichzelf goed kan presenteren op basis van no cure no pay. Voor meer informatie kun je terecht op toptrouwlocaties.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!