Back Back Nieuws

AIR & Paradiso presenteren MILKSHAKE: vrij van de hokjesgeest

15 maart 2012
AIR & Paradiso gaan een unieke samenwerking met elkaar aan door een gloednieuw, liberaal festival te organiseren. Op zondag 22 juli 2012 vindt voor het eerst het Milkshake festival plaats in het Westerpark in Amsterdam.

 

Free Love & Tolerancy Policy
Wat gebeurt er als de unieke Free Love & Tolerance Policy van twee van de grootste clubs van Amsterdam in een blender gaat, samen met een dosis liberalisme, kunst, cultuur, entertainment en creativiteit? Milkshake festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘Niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft.

Vrij van de hokjesgeest
Tijdens Milkshake heerst er een Free Love & Tolerance Policy, vrij van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, religies, seksuele voorkeuren en mannelijke en vrouwelijke verschijningsvormen. Milkshake wil dit vieren: we vieren de stad, de initiatieven en het is een aanzet om de hoffelijkheid en vriendelijke omgangsvormen terug te brengen in de samenleving. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren! Milkshake festival, een concept bedacht door Peter van Vught (Paradiso) en Marieke Samallo (AIR). Zij vonden het tijd voor spektakel, entertainment en een interessante samensmelting van een selectie van de liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!